Снимка ТуитърАктьорът Владимир Етуш почина на 97 години в болница, където

...
Снимка ТуитърАктьорът Владимир Етуш почина на 97 години в болница, където
Коментари Харесай

Почина актьорът Владимир Етуш

Снимка Туитър

Актьорът Владимир Етуш умря на 97 години в болница, където е откаран през вчерашния ден, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция. Етуш става доста известен с функциите си във филмите " Кавказка пленница ", " Дванадесет стола ", " Иван Василиевич сменя специалността си ", " Соларис ", " Приключенията на Буратино ".

Главните му изяви обаче са на сцената. Цялата му кариера е в театъра " Е. Вахтангов " в Москва. Играе в пиеси на Шекспир, Молиер, Бърнард Шоу.

Участвал е във Втората международна война, награден е с ордени, а през 1944 година е демобилизиран след тежко раняване. 

Владимир Етуш, който е национален актьор на Съюз на съветските социалистически републики, е лауреат на държавната премия на Руската федерация в региона на литературата и изкуството, печелил е награди " Кумир ", " Кристална Турандот ". Кавалер е на ордена " За заслуги пред Отечеството ". 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР